It's sizzling again
Ketchup with meat? Advice from the barbecue world champion
Pythons, crocodiles or bouquets - barbecue world champion Patrick Bayer has had them all on his barbecue. Nevertheless, the master of the tongs prefers local products. At the start of the new barbecue season, the Burgenland native served up a few delicacies for the Krone+ team in his show kitchen and was also on hand to answer tricky questions.
Have you ever tried a mojito with grilled lime slices? A recommendation from award-winning bartender Sigrid Schot that should definitely be followed. "Grilled pineapple is also perfect for cocktails," she revealed at the presentation of new products from BBQ world market leader Weber to the sounds of Viennese saxophonist Ben Führer. But it wasn't just at the bar that eyes widened as the presentation progressed. The barbecue experts could hardly get enough of the new models either.
Kommentare
Liebe Leserin, lieber Leser,
die Kommentarfunktion steht Ihnen ab 6 Uhr wieder wie gewohnt zur Verfügung.
Mit freundlichen Grüßen
das krone.at-Team
User-Beiträge geben nicht notwendigerweise die Meinung des Betreibers/der Redaktion bzw. von Krone Multimedia (KMM) wieder. In diesem Sinne distanziert sich die Redaktion/der Betreiber von den Inhalten in diesem Diskussionsforum. KMM behält sich insbesondere vor, gegen geltendes Recht verstoßende, den guten Sitten oder der Netiquette widersprechende bzw. dem Ansehen von KMM zuwiderlaufende Beiträge zu löschen, diesbezüglichen Schadenersatz gegenüber dem betreffenden User geltend zu machen, die Nutzer-Daten zu Zwecken der Rechtsverfolgung zu verwenden und strafrechtlich relevante Beiträge zur Anzeige zu bringen (siehe auch AGB). Hier können Sie das Community-Team via unserer Melde- und Abhilfestelle kontaktieren.