Opening with pizza
“Praterstrasse” gets a new highball bar
A new bar is now opening at Praterstrasse 18 in Leopoldtstadt in the club of the same name, "Praterstrasse", which is also home to the pizzeria "Superstrada 18".
With the new bar, bar expert Daniel Schober wants to set a counterpoint to the numerous Viennese American bars. The focus here is on highballs: following the highball principle, the bartenders always build the drinks in a glass and top them with a sparkling filler. Instead of the citrus slice, the drinks are garnished with dried fruit. These serve as bar decorations in beautiful glass containers at the bar and as a particularly chic garnish in the drink.
For the eye, a MicroGreen is placed on top of the double-frosted ice. For the nose, homemade aromatic perfumes made from high-proof neutral alcohol and essential oils and essences from the pharmacy are used. The offer is rounded off with some classic cocktails, including the Espresso Martini.
The grand opening will take place on April 3, accompanied by pizza and antipasti.
Kommentare
Liebe Leserin, lieber Leser,
die Kommentarfunktion steht Ihnen ab 6 Uhr wieder wie gewohnt zur Verfügung.
Mit freundlichen Grüßen
das krone.at-Team
User-Beiträge geben nicht notwendigerweise die Meinung des Betreibers/der Redaktion bzw. von Krone Multimedia (KMM) wieder. In diesem Sinne distanziert sich die Redaktion/der Betreiber von den Inhalten in diesem Diskussionsforum. KMM behält sich insbesondere vor, gegen geltendes Recht verstoßende, den guten Sitten oder der Netiquette widersprechende bzw. dem Ansehen von KMM zuwiderlaufende Beiträge zu löschen, diesbezüglichen Schadenersatz gegenüber dem betreffenden User geltend zu machen, die Nutzer-Daten zu Zwecken der Rechtsverfolgung zu verwenden und strafrechtlich relevante Beiträge zur Anzeige zu bringen (siehe auch AGB). Hier können Sie das Community-Team via unserer Melde- und Abhilfestelle kontaktieren.