"Krone" one-dish menu
Quick and easy: leftovers for Asia fans
Every week we present a dish - simply prepared and with just a few ingredients. The video is also available on our social media channels to make it even easier to cook. On the menu this week: Leftovers with sushi rice, carrots and co.
Leftovers are also put to good use at Aelium. Award-winning chef Christoph Vogler conjures up fried rice with vegetables for his employees. "You can use anything you have left over," says Vogler.
Fry carrots, radishes and kohlrabi, as well as leeks, garlic and onions. Aelium often has leftover sushi rice, which the chef also fries in a pan until crispy and refines with soy and sweet chili sauce.
If you have crispy duck or chicken left over, you can also add this. A quick and easy recipe - meal time!
You can also find more "Krone" recipes at: www.krone.at/rezept-der-woche
This article has been automatically translated,
read the original article here.
Kommentare
Willkommen in unserer Community! Eingehende Beiträge werden geprüft und anschließend veröffentlicht. Bitte achten Sie auf Einhaltung unserer Netiquette und AGB. Für ausführliche Diskussionen steht Ihnen ebenso das krone.at-Forum zur Verfügung. Hier können Sie das Community-Team via unserer Melde- und Abhilfestelle kontaktieren.
User-Beiträge geben nicht notwendigerweise die Meinung des Betreibers/der Redaktion bzw. von Krone Multimedia (KMM) wieder. In diesem Sinne distanziert sich die Redaktion/der Betreiber von den Inhalten in diesem Diskussionsforum. KMM behält sich insbesondere vor, gegen geltendes Recht verstoßende, den guten Sitten oder der Netiquette widersprechende bzw. dem Ansehen von KMM zuwiderlaufende Beiträge zu löschen, diesbezüglichen Schadenersatz gegenüber dem betreffenden User geltend zu machen, die Nutzer-Daten zu Zwecken der Rechtsverfolgung zu verwenden und strafrechtlich relevante Beiträge zur Anzeige zu bringen (siehe auch AGB). Hier können Sie das Community-Team via unserer Melde- und Abhilfestelle kontaktieren.