Yeast dumplings & Red Bull
Taste the latest cheesecakes for free
The Cheesecake Tasting at the Vienna Marriott Hotel (1st, Parkring 12A), which takes place twice a year, has become a fixture for many gourmets and those with a sweet tooth - including today, Saturday, from 12 noon.
The latest creations from the hotel's chef patissiers, Denise Koppensteiner and Gilles Guillot, will be served. And they are quite something to behold, or rather taste: for example, the yeast dumpling cheesecake with powdered sugar and poppy seeds or a fruity version with mandarins and ginger.
Unusual trends
The San Sebastian Cheesecake with its extra creamy texture and caramel note on top is particularly on-trend. The Red Bull cheesecake with a jelly made from the berry variant of the energy drink is highly unusual.
Vote for your favorites
Incidentally, guests can vote live for their favorite, which will then be on the menu for six months. The tasting is free, reservations are not possible. While stocks last.
This article has been automatically translated,
read the original article here.
Kommentare
Liebe Leserin, lieber Leser,
die Kommentarfunktion steht Ihnen ab 6 Uhr wieder wie gewohnt zur Verfügung.
Mit freundlichen Grüßen
das krone.at-Team
User-Beiträge geben nicht notwendigerweise die Meinung des Betreibers/der Redaktion bzw. von Krone Multimedia (KMM) wieder. In diesem Sinne distanziert sich die Redaktion/der Betreiber von den Inhalten in diesem Diskussionsforum. KMM behält sich insbesondere vor, gegen geltendes Recht verstoßende, den guten Sitten oder der Netiquette widersprechende bzw. dem Ansehen von KMM zuwiderlaufende Beiträge zu löschen, diesbezüglichen Schadenersatz gegenüber dem betreffenden User geltend zu machen, die Nutzer-Daten zu Zwecken der Rechtsverfolgung zu verwenden und strafrechtlich relevante Beiträge zur Anzeige zu bringen (siehe auch AGB). Hier können Sie das Community-Team via unserer Melde- und Abhilfestelle kontaktieren.