Awarded
“Golden” young talents from the kitchen and restaurant
Perfect service, unique cuisine: young gastronomy talents have now been "gilded" by the Lower Austrian restaurant culture. The young talents showed off their skills in Krems.
The most talented apprentices of Lower Austria's restaurant culture showed off their skills with great passion. At the Krems School of Tourism, 26 young talents recently competed against each other in the "Kitchen" and "Service" categories and impressed an expert jury. The best talents were awarded the coveted gold and silver awards at the end of the day.
Apprentices stand for culinary tradition
Provincial Councillor Christiane Teschl-Hofmeister was full of praise: "With their commitment, the young apprentices show that they not only stand for culinary tradition, but also for the future of local gastronomy." Gold went to the "Service" category: Michel Kühmayer from Stockerwirt (Sulz) and Nina Wendt (Mörwald's "Zur Traube" in Feuersbrunn). "Cuisine": Guillermo Rabadan (Gasthof "Grüner Baum", Kirchberg am Wechsel), David Wieland (Hueber, Wirt im Bründl in St. Georgen an der Leys) and Philipp Taborsky (Landgasthaus Bachlerhof, Kematen an der Ybbs).
This article has been automatically translated,
read the original article here.
Kommentare
Liebe Leserin, lieber Leser,
die Kommentarfunktion steht Ihnen ab 6 Uhr wieder wie gewohnt zur Verfügung.
Mit freundlichen Grüßen
das krone.at-Team
User-Beiträge geben nicht notwendigerweise die Meinung des Betreibers/der Redaktion bzw. von Krone Multimedia (KMM) wieder. In diesem Sinne distanziert sich die Redaktion/der Betreiber von den Inhalten in diesem Diskussionsforum. KMM behält sich insbesondere vor, gegen geltendes Recht verstoßende, den guten Sitten oder der Netiquette widersprechende bzw. dem Ansehen von KMM zuwiderlaufende Beiträge zu löschen, diesbezüglichen Schadenersatz gegenüber dem betreffenden User geltend zu machen, die Nutzer-Daten zu Zwecken der Rechtsverfolgung zu verwenden und strafrechtlich relevante Beiträge zur Anzeige zu bringen (siehe auch AGB). Hier können Sie das Community-Team via unserer Melde- und Abhilfestelle kontaktieren.